Iets nieuws

1 sep 2018 | Algemeen | 2 reacties

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben gek op nieuwe dingen. Een nieuw jaar, een nieuwe outfit, een leeg notitieboekje of gewoon een nieuwe dag. Alles dat nieuw is, lijkt een soort speciaal glansje over zich heen te dragen dat zegt dat het bijzonder is. Datzelfde glansje zie ik nu wanneer ik naar mijn beeldscherm staar. Mijn website is af en ik ben er helemaal tevreden mee (Kan ook niet anders, hij is paars). Klaar om gevuld te worden met mijn verhalen.

Ik vind het wel spannend hoor. Wat nou als het niet lukt? Wat als niemand mijn verhalen leuk vindt? Of wat als ik na een paar weken alweer stop? Ik ben een perfectionist, en ik weet dat ik dat los moet laten. Want ach wat, perfect zal het niet zijn. Maar dat is oké. Niets saaier dan perfectie.

Dus bij dezen. Welkom op mijn blog. Na jaren wikken, wegen, nadenken en vooral níet beginnen heb ik besloten dat het nu wél tijd is. Tijd om mijn passies verder te ontwikkelen. Ik wil schrijven, motiveren, inspireren en blij maken. Ga ik daarin slagen? Geen idee. Maar het beste moment om te beginnen is volgens mij toch echt nu. Ik ga me inzetten en ik hoop dat je het leuk vindt om mij te volgen op deze nieuwe reis, hoe soepel of hobbelig die ook zal gaan verlopen.

Op Pieces of Mind wil je inspireren om een bewust level te leiden. Georganiseerd, minimalistisch en duurzaam. Maar vooral helemaal in lijn met wie je zelf bent. Jep, het is nogal wat. Maar we zien wel waar het terecht komt. In elk geval heb ik een mooi concept, zit ik vol met ideeën, en heb ik er mégaveel zin in.

Wil je me volgen? Ik ga mijn best doen om elke week een blog te schrijven. En je zal me binnenkort (fingers crossed) ook kunnen vinden op Youtube.

Let’s do this!

p.s. IK VIND HET ZO SPANNEND

2 Reacties

  1. Yes!! Nu al leuk!

    Antwoord
  2. Prikkelt..!.smaakt naar meer
    Kom maar op met de volgende. Blog

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

welkom!

Ik ben Stephanie en ik neem je graag mee op mijn zoektocht naar een minimalistisch, bewust en gelukkig leven. Getting the pieces together, zeg maar. Kijk vooral even rond of lees hier meer over mij.

welkom!

Ik ben Stephanie en ik neem je graag mee op mijn zoektocht naar een minimalistisch, bewust en gelukkig leven. Getting the pieces together, zeg maar. Kijk vooral even rond of lees hier meer over mij.

 

Share This